Building Innovation

Instalatii electrice

Necesitatea schimbarii instalatiei electrice este una destul de urgenta si obligatorie mai ales in cazul apartamentelor si caselor vechi ale caror instalatii nu mai sunt deloc sigure. In cazurile “fericite”, o instalatie electrica veche poate genera doar un consum mai ridicat sau defectarea aparaturii electrocasnice din apartament, insa, de cele mai multe ori, defectarea instalatiei electrice poate conduce la incendierea intregii cladiri.

Instalatiile electrice din blocurile mai vechi nu au fost concepute pentru un consum ridicat de energie electrica. Acum cand nevoia de consum energetic pentru o buna functionare a tuturor electrocasnicelor (centrala, masina de spalat, cuptor cu microunde, aer conditionat, etc.) si echipamentelor IT&C (calculator, laptop, tableta, smartphone, smart tv, servere, etc), nu face fata instalatia electrica trebuie schimbata astfel incat sa evitam deteriorarea aparatelor.

Echipa noastra de electricieni autorizati ANRE va asigura schimbarea instalatiei electrice rapid si fara complicatii. Suntem autorizati si avem experienta necesara pentru rezolvarea problemelor la instalatia electrica, cu preturi accesibile pentru orice buget.